Enkele redenen om voor New Holland te gaan:

  • Innovatieve Technologie: New Holland is een pionier in de landbouwsector, bekend om zijn geavanceerde technologie en innovatieve oplossingen. Van precisielandbouw tot efficiënte brandstofverbruiksystemen, New Holland zet zich in voor het leveren van technologie die de productiviteit en efficiëntie van uw boerderij verhoogt.

  • Breed scala aan producten: Of u nu een compacte tractor nodig heeft voor kleine klussen of een krachtige machine voor grootschalige operaties, New Holland heeft een breed scala aan producten om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Hun assortiment omvat alles van tractoren en oogstmachines tot balenpersen en voorladers.

  • Betrouwbaarheid en Duurzaamheid: New Holland-machines zijn gebouwd om lang mee te gaan. Ze zijn robuust, betrouwbaar en ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan. Met New Holland kunt u erop vertrouwen dat uw machine presteert wanneer u hem het meest nodig heeft.

  • Wereldklasse Ondersteuning: Als klant van New Holland krijgt u toegang tot een wereldwijd netwerk van dealers en servicecentra. Ninotrac, als een trotse verdeler van New Holland, biedt professionele ondersteuning en service om ervoor te zorgen dat uw machines altijd in topconditie zijn.

  • Waarde voor uw geld: Met concurrerende prijzen en uitstekende restwaarde, biedt New Holland landbouwmachines die een geweldige investering zijn voor uw bedrijf.

Enkele redenen om voor New Holland te gaan:
New Holland - foto's
New Holland - foto's
New Holland - foto's